Det er håp!

Første foreldrekveld er gjennomført. 26 foreldre var samlet til god undervisning, nydelig sang og gode samtaler. “Hjertefokus – bevar ditt hjerte” var tema for kvelden. Det var godt å høre Maria og Sverre fortelle ærlig om sine liv og gi inspirasjon og ord til oppmuntring. Maria sa så fint at “vi er ikke her for å rette pekefinger mot noen, men heller å kunne invitere til gode relasjoner i familien”. Marius Nergård sang om å bevare sitt hjerte, hvem jeg er, og om en Gud som strekker seg til oss. Det var god tid til mingling og en liten matbit.

Det er godt å kunne komme sammen med andre som er i samme båt som en selv. Det å vite at man ikke er alene i foreldrerollen og at flere har de samme utfordringene kan være oppmuntrende i seg selv. Med å arrangere foreldrekvelder, får vi møtes og høre andre fortelle om tema som møter oss i foreldrelivet. Målet vårt med disse foreldrekveldene er at vi som foreldre går ut med påfyll og oppmuntring til hverdagen som møter oss. Å være forelder er en livslang – og en livsviktig rolle.

Tilbakemeldingene etter første kvelden er gode, og vi gleder oss til neste gang: 22. Mars. Da er temaet “Når livet ikke går på skinner”.

Du er hjertelig velkommen!!

Påmelding kan gjøres: her

Se mer på Facebook arrangement: link her