Sommerleirer

Det er mye som skjer frem mot sommeren. Vi i ImF-ung Sunnmøre planlegger flere leirer i Juni/Juli og gleder oss over å se at allerede så mange er påmeldt på disse. Samtidig er det plass til ganske mange flere! Alle tre leirene er på Brusdalsheimen.

Dagsleir 1.-4. klasse blir lørdag 17. Juni. Dagen blir fyllt med Bibeltimer, leker, konkurranser, kiosk, gode samtaler og mye kjekt. Denne leiren er perfekt for deg som

  • ønsker å være på leir uten overnatting og/eller
  • lurer på hva leir er og/eller
  • elsker leir og vil være med på alt som er gøy og/eller
  • er i alderen 1.-4. klasse.

Jenteleir 4.-8. klasse er fredag 23. til søndag 25. Juni. I år skjer det ekstra mye gøy på jenteleir. Det blir konkurranser og turnering gjennom helgen, Japansk time med språkkurs, fortellinger fra Japan og japansk papirbretting. Det blir grilling, samlinger, lek, bibeltimer og mye mer.

Gutteleir 29.Juni til 2. Juli. Er du gutt og liker å være ilag med andre? Da er dette leiren for deg. Her blir det turneringer, konkurranser, bibeltime, kiosk, mye god mat +++. Er du i alderen 4. klasse til 8. klasse er dette rette sted å være disse dagene. Om du har vært på gutteleir før eller ikke, så har du kanskje hørt om hvor gøy denne leiren bruker å være.

Kom igjen og meld deg på. Ta med en venn eller 10 også, så blir det mye liv i leiren!