Nye medarbeidarar ImF-UNG Sunnmøre

Mathias Lindgren Mulelid (25 år) og Hilde-Sofie Blindheim Østrem (25 år) fortsetter i ImF ung Sunnmøre. Begge har dei vokst opp på Sunnmøre og er klare for å bringe budskapet om Jesus ut til barn og unge i krinsen.

Hilde-Sofie og Mathias august-16– Jeg bodde mine første syv år i Bergen, men jeg har vokst opp på Valderøya. Så jeg kaller meg sunnmøring, forteller Mathias, som holder mer med Brann enn AaFK. (Mathias er gift med Martine) Bortsett fra ett år i Oklahoma, USA har Hilde-Sofie bodd på Sunnmøre. Ho vaks opp på Blindheim, men ho har slått seg ned på Emblem med sin mann og 2 barn.

Hvorfor ImF UNG Sunnmøre?

– Jeg så tilfeldigvis annonsen og fikk veldig lyst å søke, selv om jeg egentlig ikke var tenkt å begynne jobbsøkingen etter mammapermisjonen enda, forteller Hilde-Sofie. – Jeg syntes stillingen hørtes spennende ut, og ble veldig glad når jeg fikk tilbud om 50%. Hilde-Sofie er utdannet økonom, men har hatt deltidsjobber rettet mot barn og ungdom.

– Grunnen til at jeg søkte på akkurat denne stillingen var at jeg hadde vært på jobbleting en stund. Jeg fikk et tips fra en av brødrene mine om at det var en ledig stilling her, sier Mathias. Videre forteller han at det var når han leste utlysingen at han tenkte at dette passet veldig bra for han. Og han fikk lyst til å søke på stillingen. Mathias har gått på Menighets Fakultetet (MF) og studert Ungdom, kultur og trosopplæring (UKT) som er rettet mot jobb med barn og ungdom.

Motivasjon

Både Hilde-Sofie og Mathias blir motivert av å jobbe for at unge skal ha et sted å være. De gleder seg til å være med på leirer og andre arrangement som arrangeres. Mathias har hovedansvaret for planlegging av PitStop på Valderøya og Konfirmantarbeidet. (KonFu)
– Jeg blir også motivert av å kunne vise andre hvem Jesus er og hva han har gjort for oss. Det jeg merker at jeg gleder meg mest til med stillingen, er kanskje KonFu arbeidet som jeg skal være en del av, forteller Mathias. – Og så gleder jeg meg til å komme ut i felten på leirer og lagsbesøk der jeg skal treffe barn og ungdom og være sammen med dem.
– Jeg er ganske enig med Mathias. Jeg blir veldig motivert av å hjelpe andre. Og så gleder jeg meg veldig til å dra på leir og planlegge andre arrangementer, forteller Hilde-Sofie, som har flere spennende tanker om fremtidige arrangement.

Forventninger

-Jeg går ikke inn i stillingen med så mange forventninger, men har mange forhåpninger. Jeg håper at Gud vil bruke meg gjennom denne stillingen, og at jeg får utfordret meg selv litt i forhold til å holde andakter og spre Guds ord videre, forteller Hilde-Sofie.

Mathias for sin del har forventninger om at det skal være en spennende, skummel og givende jobb. Der han får brukt for de egenskapene jeg har tilegnet meg gjennom utdanningen. – Jeg har også forventninger om at det vil bli gøy å komme ut i feltet og være sammen med barn og ungdom. Og få bygget relasjoner mellom meg og dem, men og mellom dem og Gud.

 

Fritid

Utenom å arbeide kan Mathias og Hilde-Sofie fortelle om flere hobbyer de liker å holde på med på fritiden. Mathias har flere hobbyer, og er veldig glad i sport. Han følger med en del på fotball og spiller selv håndball. Utenom dette så liker han brettspill, tv-spill, se på tv-serier, være med andre mennesker og være ute i naturen. Hilde-Sofie er glad i mennesker og bruker mye av fritiden sin på å være i lag med venner og familie. Ellers er hun glad i å slappe av foran tv-en eller med en bok i hånden, lage god mat eller å være ute i naturen.