Konfirmasjon på Skodje bedehus

Fra venstre: Randi Fagerhol Lauvås, Mattias Magerholm, Vegard Toppp Nerbøvik og Mathias Lindgren Mulelid Foto: Magerholm
Fra venstre: Randi Fagerhol Lauvås, Mattias Magerholm, Vegard Toppp Nerbøvik og Mathias Lindgren Mulelid Foto:Magerholm

På søndag den 7.mai var vi så heldige å få arrangere konfirmasjon på Skodje for to av konfirmantene som i år har vært med på konfirmantopplegget vårt KonFu. Det ble en veldig fin samling i samarbeid med Skodje Bedehusforsamling. De to konfirmantene bidro i G11 samlingen med tekstlesing i forbindelse med ImF-Ung leder Randi Fagerhol Lauvås sin tale. Selve konfirmasjonshandlingen ble ledet av Lauvås, mens Ole-Bjørn vik og Mathias Lindgren Mulelid stod for bønnen for konfirmantene Mattias Magerholm og Vegard Topp Nerbøvik.

 

I IMF sammenheng kan vi nevne at Emblem bedehusforsamling hadde 11 konfirmanter som konfirmerte seg på deres bedehus den 29.april.

 

Konfirmantene har gjennom året fulgt ett opplegg vi kaller KonFu, et samarbeid mellom ImF-Ung, Emblem bedehusforsamlling, NLM region nordvest og Misjonssalen. Dette opplegger består av en åpningshelg, fem superlørdager og en avslutningshelg. På åpningshelgen og avslutningshelgen var de samlet sammen med resten av de 23 konfirmantene som fulgte dette opplegget på prestegården på Lepsøya, der bestod opplegget av mye variert men blant annet undervisning, leker, capture the flag, team building og mye mer. På superlørdagene var vi samlet enten på Emblem bedehus eller i Misjonssalen, på disse samlingene var programmet som oftest at det startet med en aktivitet eller en lek før man begynte med undervisningen. Deretter var det som regel en pause der man spiste Pizza fra Pizzabakeren før man avsluttet med en liten økt med mer undervisning. Konfirmantene som har vært tilknyttet KonFu har enten tatt opplegget som et supplement til et annet opplegg de har fulgt eller tatt det som et fullverdig opplegg der man får tilbud om å konfirmere seg i våre sammenhenger.