Foreldrekveld høst

Vi er klare kveld nummer 2 av foreldrekvelder på Blindheim bedehus høsten 2023.

Kjellaug Ferstad har i mange år jobbet som lærer. For noen er hun kanskje kjent som kona til Helge Ferstad som er bokaktuell med boken “Det dagblinde folket” som gir et innblikk i livet til en person med bipolar 1 lidelse. I over 40 år har Kjellaug stått ved hans side, og oppfostret 3 flotte sønner. Onsdag 1. November får vi besøk av Kjellaug Ferstad som vil ta oss gjennom temaet “et jo-jo-liv. Å være familie i opp- og nedturar”.

Inger-Anne og Robert Tjomlid har vært gift i 30 år. Gjennom de årene har de vært med å lede lovsang i menigheten sin på Emblem. Inger-Anne har jobbet flere år i barnehage og folkehøgskole, og har tidligere vært ansatt på Blindheim Bedehus som sang- og musikkleder. Robert er en aktiv poet/artist/sangskriver og hobbyfotograf. I tillegg til å jobbe som lærer. 1. November er ekteparet med og synger for oss.

Det blir heimelaga Minestronesuppe med focaccia til kveldsmat.

Hjertelig velkommen

Seminarholder den 4. oktober var Arne Tord Sveinall, førstelektor emeritus teologi, religion og filosofi ved NLA Gimlekollen. Han er også tilknyttet sjelesorginstituttet ved Modum Bad. Temaet hans er “Utbrent- eller bare litt svidd i kantene? Kvinner og menns utfordringer i hverdagen”.

Med oss hadde vi også Robert Botn som skriver dikt og prosa, maler og lager musikk. I alt han produserer dreier det seg tematisk om livets store (og små) spørsmål og utfordringer. Denne gangen er det familielivet, farsrollen og kjærlighet i parforholdet han gransker. Tekstene går han i dialog med gjennom egenproduserte, minimalistiske pianostykker.

Ellers lover vi god kveldsmat med ferske rundstykker. Drømmen vår er et ekte og ærlig fellesskap der vi kan oppmuntre hverandre til å ta neste viktige runde for de vi står nærmest.

Velkommen til Blindheim bedehus kl 19:30-21:30. En kveld koster 150kr og to kvelder koster 250 kr, og kan bestilles HER!