Bli med på WinterGames!

På WinterGames får man være på leir sammen med andre på sin egen alder, stå i skitrekket eller langrenn, ha gøye snøkonkurranser, handle i kiosk og viktigst av alt – bli bedre kjent med Jesus. ImF-UNG Sunnmøre arrangerer WinterGames 1 (4.-7.klasse) 4.-6. februar og Wintergames 2 (7.-10.klasse) 4.-6. mars på Orreneset Misjonssenter.

Korona: Med de restriksjonene som er nå har vi lov å arrangere WinterGames 1 med 30 deltakere! Kommuneoverlegen i Sykkylven sier at det viktigste er at syke ikke møter opp på leiren og vi må derfor be foreldre holde barna hjemme hvis dette er tilfelle! Vi vil også utføre andre smittevernstiltak under leiren. Per nå er det allerede 30 påmeldte, men det er mulig å melde seg på venteliste! Angående Wintergames 2 så planlegger vi leiren som normalt, så får vi se hva regler som gjelder når det nærmer seg. Er bare å melde seg på!

Her er program og mer info om leirene 🙂

Det vil komme mer info om betaling av leirene når de nærmer seg. Det koster 750kr for en leir. Vi har søskenrabatt der det er -30% på barn nr. 2 og -50% for barn nr. 3.

Påmelding finner du på fremsiden av denne nettsiden, der det står “PÅMELDING LEIR”. Du kan eventuelt bruke denne linken her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYIk8b-BlWovTqgvN3s8o8qtk2jlqw5uni7EFgrxWBbW1AAw/viewform

Lurer du på noe mer kan du kontakte Marie Gudmestad på 40300152.