Barnas dag 10. Juni

Under Sunnmøre Indremisjon sitt årsmøte lørdag 10. Juni, blir det eget opplegg for barna. Vi i ImF-ung ønsker at flest mulig familier skal ha mulighet til å komme, og gjør vårt beste for at barna skal kose seg ekstra denne dagen. Vi i ImF-ung gleder oss masse til denne dagen og håper vi treffer på mange barn!

Registreringen åpner samtidig med voksen-registreringen. Meld gjerne på barnet i forkant så vi vet ca hvor mange som kommer denne dagen og hvilke aldersgruppe vi skal tilpasse programmet til. Vi starter med et kort barnemøte og å bli litt kjent med hverandre, før vi drar ut på eventyr.

I år har vi tenkt oss på sportsparken Vegsund deler av lørdagen (fra ca kl 12). Her tenker vi at de yngste barna kan boltre seg i trollparken (sklier, ballbasseng, hinderløype.m.m) , mens de eldre barna får være på trampolineparken. Disse to parkene er begge innendørs, med felles entre. Vi ber om at barna som er under 5 år, har med egen foresatt til parken.

Vi kommer tilbake til Ålesund folkehøgskule ca klokken 14 og spiser da litt mat, før vi fortsetter moroa i gymsalen og på uteområdet til skolen. Her blir det mulighet for disc-golf, hinderløype, fotball, klatring m.m.

Vi avslutter dagen klokken 16.

Påmelding her