Dette er dagen Herren har gjort!

Det er kanskje ikke lett å tenke på livet som en gave, men tenk deg om igjen. Hva annet har vi egentlig enn det vi har fått? Det kan være lett å tenke at vi oppnår mye på egenhånd, men gjør vi egentlig det? Om vi tenker oss om, så er tiden vår, venner og familie, muligheter vi får til å oppnå noe osv, alt er en gave fra Gud! Så er det vel opp til oss hvor godt vi tar vare på disse mulighetene og gavene. Men selve livet er en gave fra Gud!

Salme 118:24 – ”Dette er dagen som Herren har gjort; la oss juble og glede oss på den!

Tenk å våkne hver dag med denne innstillingen! Men det er nok ikke alltid like lett. Men om vi tørr, og om vi klarer så skal vi få kaste alle bekymringer og fortiden vår på Jesus, fokusere hjerte og sinn på Ham, tro på at Han har gode ting lagt ferdig for oss! Og så skal vi slippe å bekymre oss for morgendagen og istede stole på Guds Ord og juble og glede oss over dagen han har skapt! Vi skal få legge frykten til side, legge tvilen bak oss og gi alle våre håp og drømmer til Jesus! For alt hva Han har for oss det er godt!

Det kan være en utfordring å stå på Hans sannhet og leve alle sine dager for Gud. Å stole på Hans Ord uansett og gå dit Han leder oss. Men jeg tror det vil være vel verdt forsøket:)

I dag er dagen Herren har gjort! Jubler du og gleder du deg i den??

Sjekk gjerne ut denne sangen til slutt: Lincoln Brewster – Today is the day