inspirasjon hentet fra Bibelen og www.startsiden.no

Slik gjør du:

  1. Bland 1 kopp salt, 1/2 kopp maizena og 1 kopp vann i en kasserolle
  2. Kok opp under omrøring (ca 1 minutt)
  3. Rør rundt til en tykk masse (litt som potetmos fra pose)
  4. Avkjøl (legg gjerne på et bakeark på kjøkkenbenken mens det blir kaldt)
  5. Kna til med mer maizena mel om det trengs
  6. Kjevle deigen til ca 1/2 cm tykkelse
  7. Press ut engler med formene (vi hadde ikke så jeg tegnet en engel på et ark, klippet det ut og la det oppå deigen som vi så skar rundt)
  8. (Dersom du har plastkopper kan du lage egg også: press litt inn på sidene av koppen samtidig som du trykker ned på deigen)
  9. Legg engelene, (eggene og evt andre figurer) på bakepapir på et stekebrett
  10. Stek i ca 1 time på 100 grader – med døren litt på gløtt
  11. Når de er ferdig stekt, er de fullt mulig å male
    Ps. ta gjerne vare på englene. De kan brukes 1.påskedag