Toppmeny

Ekteskapsweekend

SØKER EKTEPAR:
SETT AV HELGEN 26.-28. JANUAR:

Hvem er denne weekenden for?
Vi har jo bevisst kalt dette for «slik blir et godt ekteskap enda litt bedre», nettopp for å lage en helg for vanlige ektepar som har det sånn tålig greit. Tidligere har det både kommet par som er relativt nygifte, og par som har vært gift i over 40 år. Jeg vil si at det passer for alle – alle har godt av å sette av en helg til service på ekteskapet.

 

Hva kan man som deltaker forvente av en slik weekend?
Denne helgen vil gi nyttig undervisning og god tid til samtale. Det blir tid til par-oppgaver, ikke noen gruppeoppgaver eller andre felles diskusjoner. Tanken er at man skal være litt egoistisk og bare pleie parforholdet. Vi har fått gode tilbake-meldinger på de kursene og seminarene vi har hatt de siste årene, og håper og tror at mange vil bli med når vi kommer til Sunnmøre.

 

 

 

Kurset består av 12 undervisningstimer. Dette er ikke et typisk kristent ekteskapskurs basert på mange bibelvers, men er noe alle og en hver kan få med seg. Ja, det bygger på kristne verdier og holdninger, men ekteskap og tro blir behandlet i en av undervisningstimene, og denne timen er frivillig.

 

 

Hvorfor trenger ektepar en slik weekend?

De aller fleste ektepar har godt av en helg hvor man på enkel og naturlig måte kan investere i det kjæreste man har. De fleste av oss lever hektiske liv og hverdagene flyr av gårde. Derfor er det både lurt og viktig å stoppe opp litt og gi noen vitaminer inn i ekteskapet. En slik helg med ektefellen, vil være med på å knytte nærmere bånd sammen som par. Barna våre har vi på «lån», men ekteskapet er ment å vare livet ut.

 

 

Selve undervisningen starter kl 18:00 på fredagskvelden, og avsluttes lørdagkveld kl 21, men inkludert i prisen får man også en lang og god frokost på søndag formiddag. Innkludert er også inngang til Sunnmørsbadet!

 

For påmelding: Send e-post med navn på begge ektefeller til hsb.ostrem@imf.no

PÅMELDINGSFRIST: 20. Desember 2017

 

 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes